Persefone

Persefone es va fundar a principis de 2001 a Andorra la Vella, la capital de la petita nació europea d’Andorra.

Els membres fundadors són Carlos Lozano Quintanilla, Jordi Gorgues Mateu, Toni Mestre Coy i Xavi Pérez. L’any 2002 se’ls va sumar Miguel Espinosa Ortiz. El 2003 es va gravar una maqueta i el concepte de l’àlbum va prendre forma: les cinc malalties de l’ànima combinades amb la transició de la vida a la mort.Una demostració de 6 cançons es va convertir en un LP amb l’ajuda de Claus Jensen i Intromental Management; Truth Inside the Shades va ser gravat als Orion Studios i masteritzat per Peter a de Betou per a Taylor Maid Productions.

Es van programar alguns concerts, però Pérez va abandonar la banda, i va ser substituït per Aleix Dorca Josa, productor de la banda, que s’hi va incorporar per tocar la bateria. A més, Marc Martí es va convertir en el cantant principal, prenent el relleu de Quintanilla. Després d’això, Truth Inside the Shades es va publicar a tot el món a través de Soundholic Records (Japó), Cd-Maximum (Rússia i Estats Bàltics) i Adipocere Records (Europa i Estats Units).

El següent àlbum, un àlbum conceptual més llarg, relata la història de Persèfone, la deessa grega per la qual va rebre el nom de la banda. L’agost de 2006, Core va ser llançat al Japó a través de Soundholic Records. El 2007, un any després del seu llançament japonès, Persefone va signar un acord amb el segell grec Burning Star Records, i a l’agost l’àlbum va ser llançat a tot el món.

El 2010, la banda va llançar el seu nou àlbum d’influència japonesa Shin-Ken i el març de 2010 van donar suport a Obituary en una gira.

 

Persefone

 

Promotora : Madness Live

Sala : Sala La Nau

Fotografía : Jordi Amela (@amela_photo_concert)

 

El quart disc de Persefone, Spiritual Migration, va ser llançat el 2013. El 5 d’agost de 2014, la banda va anunciar que el bateria Marc Mas havia deixat la banda en bons termes.

El següent àlbum de Persefone, Aathma, es va publicar el febrer de 2017.

El 22 de febrer de 2018, Persefone va anunciar que llançarien un nou senzill, “In Lak’Ech”, un mes després, el 23 de març, amb Tim Charles de Ne Obliviscaris.El títol de la cançó prové de “In Lak’ech Ala K’in”, una salutació tradicional maia, que significa “Jo sóc un altre tu mateix” o “Jo sóc tu, i tu ets jo”.

Scroll to Top