Jack Gardiner

Jack Gardiner (nascut el 26 d’agost de 1993) és un músic/guitarrista professional en ascens amb seu a Liverpool, Regne Unit i Suïssa. Jack va començar a tocar i ensenyar professionalment als 15 anys, tocant amb artistes populars de rap i RnB (KOF/Janice Myers) en sales de gran capacitat i en directe a BBC Radio One Live Lounge a Maida Vale Studios. Als 16 anys, amb un alt nivell. de competència tècnica i experiència en els concerts en directe, Jack va començar a prendre lliçons del famós guitarrista de fusió Tom Quayle, que va donar forma al seu estil i so de manera significativa. Des de llavors, Jack ha acumulat una base de fans als seus canals de xarxes socials i ha estat convidat a actuar en fires comercials i a realitzar classes magistrals i clíniques a tot el món (MMI, ITA i Portavella Guitar Camp, ESP juntament amb Guthrie Govan).

El 2017, Stu Hamm (Steve Vai, Joe Satriani, Allan Holdsworth) es va acostar a Jack per tocar la guitarra per al seu Greatest Hits Tour EU al costat de Craig Blundell (Steven Wilson). Durant el mateix any, la banda de pop/rock dels 80, China Crisis es va acostar a Jack per ocupar-se de les tasques de guitarra com a membre permanent del grup.

Ara, als 26 anys, Jack ha continuat perfeccionant la seva tècnica formidable i el seu estil sofisticat i manté una agenda ocupada fent gires extensives pel Regne Unit i Europa. Actualment, col·labora amb diverses empreses d’engranatges i està ensenyant activament a molts alumnes d’arreu del món i mitjançant els paquets de lliçons del seu lloc web.

Jack està treballant actualment en el seu debut en solitari (a principis del 2020) i treballa amb diversos artistes per a diversos projectes.

Jack Gardiner

Promotora : Madness Live

Sala : La Nau

Fotografía : Jordi Amela (@amela_photo_concert)

 

Scroll to Top