Bones of Minerva

BIO OFICIAL

Les amigues de molt de temps Chloé (baix), Eustaquia (veu) i Ruth (guitarra) van iniciar Bones of Minerva el 2013, amb Nerea que es va incorporar a la bateria a principis del 2018. Com una quimera, la seva música és una sèrie de so; El vocalista Eustaquia passa de melodies hipnòtiques a grunyits salvatges, combinant lletres introspectives amb paisatges de somni, mentre que Nerea és una potència de ritmes progressius que s’associen amb els riffs pesats i les línies de baix remolins de la banda amb un efecte brutal.

El seu debut BLUE MOUNTAINS (2017) es va autoestrenar inicialment, amb una reedició l’any següent a través de Nooirax i La Rubia Producciones. Dos anys d’activitat sense parar els va veure tocar en festivals com Download Madrid i Resurrection Fest, així com cites per tot Espanya, Suècia i el Regne Unit.

A principis de 2022, la banda va anunciar que havia signat amb el segell espanyol Aloud Music (Toundra, Viva Belgrado) per publicar el seu segon llargmetratge al costat de La Rubia Producciones una vegada més. Un nou senzill, Swamp, va ser llançat poc després com a 7″ per marcar l’inici d’aquest nou capítol, i el 16 de setembre es va publicar el seu segon àlbum EMBERS íntegrament.

La banda va optar per una gravació en directe als Estudis Metropol (Madrid) amb el productor Alex Cappa, un procés que ha vist com la banda perfecciona el seu so i s’expandeix al territori progressiu i post-rock en temes com Merula o Silence. EMBERS és un viatge que ens porta a través del fum, a través de boscos i pantans, fins a les arrels de la mateixa mare terra. Són les restes d’un foc a punt per sorgir en qualsevol moment com una força rugent.

Les properes actuacions inclouen Azkena Rock al País Basc al costat dels mítics Melvins o Iggy Pop, i l’icònic Festival ArcTanGent de Bristol, que comparteix cartell amb Converge, GGGOLDDD, Loathe o Brutus. La banda està de gira pel Regne Unit l’estiu del 2023.

Bones of Minerva

Sala : Salamandra

Fotografía : Jordi Amela (@amela_photo_concert)

 

Scroll to Top