The Rubinoos + Suzy & los Quattro-20/10/2023

THE RUBINOOS (USA)

Si tens com a artistes de capçalera gent com Elvis Costello, Nick Lowe, Big Star, The Raspberries o Badfinger (per no afegir aquests altres mastodonts de la música popular que també comencen per B i editaven en el mateix segell que aquests últims), els americans The Rubinoos condensen pràcticament tots els elements que aquests van utilitzar per crear el gènere conegut com a Power-Pop.


Cançons rodones, melodies memorables, harmonies inspirades en el doo-wop i les bandes vocals dels 60, tot això propulsat per una instrumentació poderosa.

Qualsevol que els hagi vist en directe a les seves visites pre-pandèmiques sap que mantenen les seves increïbles veus a punt, gimnàstica vocal al servei no només dels seus mega-hits “I Wanna Be Your Boyfriend” o “I Think We’re Alone Now”, sinó també del impressionant enfilall de hits que acumulen després de cinc dècades de carrera: “Amnèsia”, “Rock&Roll Is Dead”, “Hard To Get”, “You Hit The Nerve”, “Early Winter”, “Not Just Another Pretty Face”,
“Must Be A Word” o “Hurts Too Much”.

Després de CINC anys des de la seva última gira al nostre país, els de Berkeley ens visiten de nou en una gira que ens permetrà gaudir de tots aquests clàssics, de les seves versions més requerides i algun dels temes del seu darrer disc en estudi produït per Chuck Prophet.

SUZY & LOS QUATTRO (Barcelona)


Retorn a les taules d’aquests titans del Pop Duro -després de gairebé quatre anys allunyats- d’una de les bandes més internacionals del rock’n’roll patri. Barregen amb mestria a Blondie, els Ramones i Beach Boys. Pildorades en forma de cançó rodona. Molta canya a les guitarres i el directe. Han estat esperant el moment de sortir de la gàbia durant tota aquesta aturada, així que compte que mosseguen!

Artista : The Rubinoos (USA) y Suzy & Los Quattro (Barcelona)

Data : 20/10/2023

Hora : 20:00h

Lloc : Razzmatazz 3

Compra d’Entrades 

Scroll to Top