Brass Against+Hip Horns Brass Collective 08/11/2023


Brass Against és una banda de rock i metal amb influències de música de protesta i socialment conscient, coneguda per les seves interpretacions de cançons populars juntament amb la seva distintiva secció de vents de metalls, coneguda com Hip Horns Brass Collective. La banda es va formar a Nova York el 2014 i ha guanyat reconeixement pel seu estil únic de fusionar l’energia del rock i metal amb els sons poderosos d’una secció de vents.

El Hip Horns Brass Collective és un element fonamental en el so de Brass Against. Està compost per talents músics de vent que aporten una dimensió addicional a les cançons de la banda. Els instruments de vent, com trompetes, trombons i saxòfons, afegixen capes de textura i emoció a la música de Brass Against, creant un so que és distintiu i poderós.

Una de les característiques més destacades de Brass Against és el seu enfocament a les lletres de les seves cançons. La banda es destaca per interpretar versions de cançons conegudes, però amb lletres reescrites per abordar temes socials i polítics actuals. Les seves lletres sovint tracten sobre la justícia social, la igualtat, la resistència i la protesta, la qual cosa els ha valgut el reconeixement de ser una banda compromesa amb la consciència social.

Brass Against ha realitzat gires i ha actuat en festivals a tot el món, atreient una base de fans diversa i apassionada. La combinació de la seva poderosa música en directe, les seves lletres significatives i la seva destacada secció de vents fa que Brass Against sigui una experiència única en el món de la música contemporània.

Artista : Brass Against + Hip Horns Brass Collective

Data : 08/11/2023

Hora : 20:00h

Lloc : Razzmatazz 2


Scroll to Top