Deathstars+Priest+Liv Sin-18/11/2023

Deathstars és una banda de metal industrial sueca que es va formar el 2000 a Estocolm. La banda ha experimentat amb diversos subgèneres del metal, incloent el metal gòtic, el metal industrial i el metal simfònic. El seu estil musical es caracteritza per una combinació de riffs pesats, sintetitzadors electrònics i lletres fosques.

La formació original de Deathstars incloïa a Andreas “Whiplasher Bernadotte” Bergh (veu), Emil “Nightmare Industries” Nödtveidt (guitarra i teclats), Erik “Beast X Electric” Halvorsen (baix), i Ole “Bone W Machine” Öhman (bateria). La banda va guanyar reconeixement en la escena musical amb el seu àlbum debut “Synthetic Generation” llançat el 2003, que va cridar l’atenció per la seva fusió de metal pesat i elements electrònics.

El 2006, Deathstars va llançar el seu segon àlbum, “Termination Bliss”, que va consolidar la seva posició en la escena del metal. Aquest àlbum inclou cançons notables com “Cyanide” i “Blitzkrieg”, que barregen l’agressivitat del metal amb elements de música electrònica.

La banda va continuar llançant àlbums d’èxit, com “Night Electric Night” el 2009 i “The Perfect Cult” el 2014. Al llarg de la seva carrera, Deathstars ha guanyat seguidors leials gràcies a la seva imatge distintiva i al seu so únic en la escena del metal industrial.

Artista : Deathstars+Priest+Liv Sin

Data : 18/11/2023

Hora : 19:00h

Lloc : Apolo 2

Scroll to Top