Halestorm + Black Veil Brides + Mothica 30/11/2023

Halestorm és una banda que presenta una amalgama de rock dur amb la distintiva veu de Lzzy Hale. Lzzy, a més de liderar la banda amb la seva destresa a la guitarra i la seva veu que podria fondre gel, aporta una dosi d’actitud que converteix cada cançó en una declaració d’independència musical.

Imagina a Lzzy desgarrant la seva guitarra, acompanyada pel seu germà Arejay a la bateria, Joe Hottinger a la guitarra i Josh Smith al baix, tots contribuint a crear aquest so característic de Halestorm. El seu àlbum del 2009 va ser com una tempesta d’energia, amb cançons com “I Get Off” i “It’s Not You”, però el interessant és que no es van quedar aquí; al 2012, van llançar “The Strange Case Of…”, un àlbum que deixa clar que no han vingut a jugar, amb temes com “Love Bites (So Do I)” i “I Miss the Misery”.

El fascinant de Halestorm va més enllà de les notes i els acords. Les seves lletres sovint toquen fibres d’empoderament i autoafirmació, alguna cosa que connecta amb molta gent. Van guanyar un Grammy el 2013, i no és sorpresa, perquè la qualitat de la seva música és com un vi envellit, millora amb el temps.

Artista : Halestorm + Black Veil Brides + Mothica

Data : 30/11/2023

Hora : 19:00h

Lloc : Apolo

Scroll to Top