Tesseract + Unprocessed + The Callous Daoboys 20/01/2024

TesseracT és una banda britànica de metal progressiu que es va formar el 2003. Han tocat prou en l’escena del metal progressiu, barrejant coses com djent i rock atmosfèric. Ha hagut alguns canvis a la banda al llarg dels anys, però bàsicament són cinc tipus que saben tocar: Acle Kahney (guitarra), Jay Postones (bateria), James Monteith (guitarra), Amos Williams (baix) i Daniel Tompkins (veu).

La paraula “djent” sona a alguna cosa estranya, però bàsicament es refereix a un estil de tocar la guitarra que sona distorsionat i complicat, i que s’ha tornat bastant popular en el metal progressiu modern. La música de TesseracT a vegades sona complicada, amb canvis estranys en el ritme i coses així. També presten atenció a com sona tot, com si estiguessin obsessionats amb els detalls de la producció.

Van llançar el seu primer àlbum, “One”, el 2011, i la gent del metal progressiu els va aplaudir. Després van venir més àlbums com “Altered State” (2013), “Polaris” (2015) i “Sonder” (2018). Tots aquests noms sonen a pel·lícules de ciència-ficció, però són només els títols dels seus discos. TesseracT té molts fans i han fet gires per tot el món. La veu única de Daniel Tompkins també és part del que fa que sonin diferents. Estem parlant d’una banda de metal progressiu que ha sabut guanyar-se el seu lloc.

Artista : Tesseract + Unprocessed + The Callous Daoboys – Barcelona

Data : 20/01/2024

Hora : 18:30h

Lloc : Apolo 1

Scroll to Top