Persefone + Hypno5e + Stellar Circuits + Lampr3a 15/02/2024

Els Persefone, originaris d’Andorra, han decidit emprendre una nova ruta després de compartir escenari amb Ne Obliviscaris en la seva última visita al nostre país. En aquesta ocasió, es llancen a una gira per presentar tant el seu últim àlbum de llarga durada, ‘Metanoia’, com un proper EP que veurà la llum en els pròxims mesos. La mestria tècnica de la banda els situa com una de les propostes més destacades en el panorama de la música avantguardista contemporània, recolzada per una trajectòria i actuacions en directe que no tenen res a envejar a les dels grans del gènere progressiu.

En aquest viatge musical els acompanyarà Hypno5e, qui compartirà la seva obra més recent, ‘Sheol’, un compendi musical que explora nous elements dins del seu metall amb matisos cinematogràfics. Aquest fascinant recorregut no només captivarà els seguidors de sempre, sinó que també convidarà els amants del prog a submergir-se en les melodies d’aquest quartet.

L’experiència es veurà enriquida encara més amb la participació d’invitats especials. Stellar Circuits, amb la seva impecable tècnica groove, i Lampr3a, representants del progressiu instrumental directament des del País Basc, aportaran el seu distintiu estil a la vetllada.

Les dates clau per a aquesta cita ineludible seran el 16 de febrer a Madrid i el 15 de febrer a Barcelona. Un esdeveniment essencial per a tots aquells que gaudeixen de la música progressiva.

Artista : Persefone + Hypno5e + Stellar Circuits + Lampr3a

Data : 15/02/2024

Hora : 18:00h

Lloc : La Nau

Scroll to Top