Ankor 08/03/2024

Ankor s’ha consolidat com la nova sensació del metal alternatiu en l’escena musical espanyola. El seu recent llançament, l’EP “Stereo”, marca el seu retorn després de cinc anys d’aturada. Aquest any, han realitzat una extensa gira per tot Europa, exhaurint les entrades a ciutats com Londres, Munic, Colònia i Hamburg. A més, s’han unit a Beyond The Black en la seva gira i han gaudit d’un estiu ple d’actuacions en festivals, incloent-hi la icònica participació al Wacken Open Air.

Pel proper estiu, tenen previst participar en els principals festivals de metal europeus. No obstant això, abans d’emprendre aquesta nova aventura, han decidit presentar el seu últim treball a casa.

Jessie Williams i la seva banda tenen programades actuacions per a l’any vinent a Barcelona, Madrid i Bilbao. Aquests concerts seran esdeveniments únics a aquestes ciutats durant el 2024. La banda no estarà sola a l’escenari, ja que comptaran amb la participació especial dels escocesos Vukovi, liderats per la carismàtica Janine Shilstone, qui va deixar una empremta imborrable a l’escenari principal del Resurrection Fest aquest any. A més, es sumaran els talentosos barcelonins Far’n’hate com a artistes convidats en aquesta inoblidable gira.

Artista : Ankor

Data : 08/03/2024

Hora : 19:00h

Lloc : Razzmatazz 2

Scroll to Top