Aberhosan Mystery

Aberhosan Mystery, la banda més misteriosa de les que ha passat pel Tótum Revolútum, teniu poca presència en xarxes… el factor sorpresa és important en la vostra proposta musical?

La nostra música neix a partir de la improvització pura i dura, sense guió, directament desde el local d’assaig, arribar i començar a crear melodies. Al principi només era tocar a mode divertimento, molta creativotat i poca estructura, fins que vam veure que podia sortir algo interessant de tot allò.

2. Veurà a la llum aquest projecte en forma de DVD de debut (o clip de youtube, que ens hem de posar al dia)? Ho dic perquè portareu un soport de visuals punxats en directe per un VJ, cosa no habitual i digna d’admirar, que il·lustrarà el misteri d’Aberhosan. Són els visuals els grans oblidats dels concerts? Com ha estat aquesta col·laboració? Podem considerar el Ramon el 4rt membre dels Aberhosan Mystery.

Al ser una banda instrumental, donem molta importància al factor visual. A falta de lletres a les cançons, tot i que expliquem una història real, acompanyar-ho amb imatges ens dona aquell plus que sempre és d’agraïr i, en aquest aspecte, en Ramón podriem dir que efectivament és el 4t membre del grup. Ell sap com plasmar en imatges la música que ens passa pel cap quan toquem.

3. Parlant dels membres, t’acompanyes del Pep Solà (baix) i el Pep-Neil-Romero (bateria), ja sou vells coneguts, el format power trio i la vostra sonoritat em recorda molt una época musical de morro fi dels anys 70 que moltes vegades trobo a faltar a dia d’avui, melodies delicades i potents riffs de guitarra a l’estil Gilmour, quin son els vostres referents musicals?

Escoltem música molt diferent. En algun punt si que coincidim. Per exemple, en Pep Solà escolta Monkey3, Colour Haze, Porcupine Tree,… jo desde Pink Floyd, Mark Knopfler, Bon Iver, tot molt diferent segons l’època de l’any o estat d’anim suposo hahaha. I en Pep Neil-Romero Lagartija Nick, Tool, Alice in Chains.

4. Tocareu dissabte al Tótum Revolútum amb els Noah Histèria, amb els que ja has compartit escenari al Nota 79. què tal el retrobament? Jo afegeixo que us heu entès a la primera en temes de producció, cosa que és d’agraïr… alguna notícia dels Poire pel 10è aniversari?

Em fa especial il.lusió retrobar-me amb Noah Histeria novament per diversos motius: l’haver compartit escenari amb Poire tant aquí a Barcelona com a València, i per poder compartir novament ara amb Aberhosan Mystery en el seu tant esperat retorn als escenaris. És tot un honor.

Pel que fa a Poire, podriem dir que ja ens hem trobat en algun assaig per preparar el 10è aniversari d’Atlantis.

Scroll to Top