Mike Portnoy torna a Dream Theater

La banda ho ha anunciat oficialment.

Aquest és el missatge-.

Els titans de la música progressiva guardonats amb un GRAMMY, Dream Theater, anuncien el retorn del bateria Mike Portnoy al grup. Portnoy es reunirà amb el guitarrista John Petrucci i el baixista John Myung, el trio que va fundar la banda al Berklee College Of Music el 1985, juntament amb els membres de llarga trajectòria, el vocalista James LaBrie i el teclista Jordan Rudess. Dream Theater entrarà a l’estudi per començar a treballar en el seu setzè àlbum d’estudi i el primer amb Portnoy des de “Black Clouds & Silver Linings” del 2009.

“Entenc la decisió de Dream Theater de recuperar Mike Portnoy en aquest moment”, afirma Mike Mangini. “Com es va dir des del dia 1, el meu lloc no era ocupar tots els papers que Mike tenia a la banda. Jo havia de tocar la bateria per ajudar la banda a continuar. La meva funció principal de mantenir el nostre espectacle en directe funcionant amb força cada nit va ser una experiència intensa i gratificant. Afortunadament, vaig poder experimentar tocant música amb aquests músics emblemàtics, així com alguns moments divertits amb humor. També em va agradar molt passar molt de temps amb la tripulació. I després hi ha la victòria del GRAMMY®, que va ser increïblement satisfactòria. Als fans: moltes gràcies per ser increïble amb mi. Estimo les imatges que tinc de tots vosaltres perdent la ment i divertint-vos. Finalment, estimo molt la banda, la tripulació i la direcció i els desitjo el millor a ells i a tota l’organització”.

“La bateria de Mike Mangini és d’un altre món i estic molt agraït pel temps que va passar amb nosaltres a Dream Theater. Estic molt orgullós de tota la increïble música que vam fer junts que va culminar amb la nostra primera victòria al GRAMMY l’any passat i dels innombrables moments màgics que hem compartit a l’escenari durant els últims 13 anys. Li desitjo el millor dels èxits en els seus futurs esforços musicals”, explica John Petrucci. “Estic increïblement emocionat de donar la benvinguda a Mike Portnoy de nou al Dream Theater! Com a membre fundador original, amic de molt de temps i baterista increïblement talentós i creatiu, sé que el seu retorn aportarà un esperit, passió i energia renovats a DT que tots nosaltres, inclosos els nostres fans, acollirem amb alegria. No puc esperar per arremangar-nos i tornar junts a l’estudi!”

“És fantàstic tornar a formar part del nostre bateria original Mike Portnoy. Vam començar a tocar junts com a Majesty fa gairebé 40 anys i estic emocionat de veure què crea aquesta propera fase de Dream Theater per al futur. No desitjo res més que el millor per a Mike Mangini per tota la sang, la suor i les llàgrimes que va posar a DT durant els seus 13 anys de mandat amb la banda”, afegeix John Myung.

“Tenir a Mike Mangini amb nosaltres tots aquests anys ha estat, senzillament, un viatge fantàstic. És un dels bateristes més sorprenents i naturalment dotats amb els quals he tingut el plaer de treballar. Gràcies Mike. La vida és un viatge molt estrany i suposo que això és el que la fa encara més interessant i atractiu per sempre. Tenir Mike Portnoy de nou a la banda és exactament on hauríem d’estar nosaltres i les coses. Les coses tenen una manera de completar el cercle i, en aquest cas, té tot el sentit. Estic emocionat amb les perspectives que aquesta formació clàssica de DT es torni a reunir. Puc dir amb absoluta confiança que aquesta serà l’encarnació final de DT amb molts capítols per escriure fins ben entrat el nostre futur. Endavant i amunt nois!! Benvingut de nou diputat”, afirma James LaBrie.

“Mike Mangini és un dels bateristes més excepcionals del món i em sento privilegiat d’haver pogut crear tot un treball amb ell. Sempre estaré agraït pel temps que hem compartit a l’univers Dream Theater”, continua Jordan Rudess. “Estem molt emocionats de reunir la família principal de Dream Theater. Hi ha una ressonància d’esperit i visió que és única i va més enllà de les paraules dins la nostra relació amb Mike Portnoy. A l’escenari i fora no es pot negar la màgia que passa quan estem junts. Estic agraït de tenir l’oportunitat de tornar a treballar junts com a Dream Theater i estic desitjant compartir la nostra il·lusió i passió amb els nostres fans increïbles durant molt de temps”.

“Estic aclaparat d’alegria de tornar a casa i retrobar-me amb els meus germans! Hi ha tanta història compartida entre tots… tants records, tanta música… per pensar que estem arribant als 40 anys des que va començar aquest viatge! La idea de crear música nova junts és tan emocionant i no puc esperar per sortir a la carretera i tocar en directe per a una nova generació de fans que abans no van poder veure aquesta formació… No hi ha lloc com casa!! ” exclama Mike Portnoy.

Els pioners del metall progressiu Dream Theater comparteixen un vincle únic amb una de les bases de fans més apassionades d’arreu del món, com ho demostren les seves tres nominacions als premis GRAMMY®, la victòria dels premis GRAMMY® 2022 a la categoria de millor actuació de metall per “The Alien” i 15 milions de discos. venut a tot el món. L’obra de 1992 Images & Words va rebre una certificació d’or i va aterrar al cobejat “100 Greatest Metal Albums of All-Time” de Rolling Stone. Guitar World va col·locar el següent Awake al número 1 a “Superunknown: 50 Iconic Albums That Defined 1994”. A Change of Seasons de 1996 va fer notar la banda sonora de la cobertura de l’NBC d’esquí de muntanya als Jocs Olímpics d’hivern de 2002. Els aficionats van votar el Metropolis Pt de 1999. 2: Escenes d’un record del “Àlbum de rock progressiu número u de tots els temps” en una enquesta de Rolling Stone del 2012. Per no parlar, es va classificar com el “15è millor àlbum conceptual” de Classic Rock. L’any 2009, Black Clouds & Silver Linings va estavellar el Top 200 de Billboard al número 6, ja que A Dramatic Turn of Events [2011] i Dream Theater [2013] van mantenir una torba de tres al Top 10 de la llista. Conseqüència

Scroll to Top