The Aristocrats-20/11/2023

Aquest trio de músics prodigiosos han aconseguit fer-se un nom amb la seva música instrumental que és una barreja de virtuosisme i diversió. Els tres integrants, Guthrie Govan a la guitarra, Bryan Beller al baix i Marco Minnemann a la bateria, són veritables cracks en els seus instruments.

Van formar la banda l’any 2011 i, des de llavors, han estat fent les delícies dels amants de la música instrumental amb la seva habilitat tècnica i el toc humorístic que posen a les seves actuacions. El seu àlbum “Culture Clash” és un autèntic viatge musical que va des del rock més potent fins al jazz més suau. Això sí, tot amb una destresa que et deixa bocabadat.

El que els fa destacar és la seva manera d’enfocar la composició. No se centren a escriure cançons de la manera tradicional, sinó que improvisen i a partir d’aquí creen les seves peces. És com si estiguessin jugant a construir un castell de sorra i de sobte decidissin que en realitat és una obra maestra d’arquitectura.

Així que, si estàs buscant música que t’ompli d’energia i a la vegada et faci somriure, no dubtis en escoltar els Aristocrats. Són la banda que et demostrarà que la música pot ser tècnica sense perdre el toc d’entreteniment. I recorda, si alguna vegada et preguntes qui són els Aristocrats, la resposta és senzilla: uns músics increïbles amb un toc d’humor que fan que la música sigui tot un plaer.

Artista : The Aristocrats

Data : 20/11/2023

Hora : 20:00h

Lloc : Sala Salamandra

Compra d’Entrades 

Scroll to Top