Joshua Redman Group-02/11/2023

El “Joshua Redman Group” és un conjunt de música liderat pel saxofonista Joshua Redman, un destacat músic de jazz contemporani. El grup ha passat per diverses formacions al llarg dels anys, però la música que interpreten es caracteritza pel seu enfocament en el jazz modern i la improvisació.

Joshua Redman és àmpliament reconegut a la escena del jazz pel seu virtuosisme en el saxofon i la seva capacitat per barrejar elements de diferents estils musicals en el seu treball. Al llarg de la seva carrera, ha col·laborat amb molts altres músics destacats i ha estat lloat per la seva creativitat i versatilitat.

Després de la celebrada reunió l’any passat amb els seus antics col·legues Brad Mehldau, Christian McBride i Brian Blade, Joshua Redman torna al  festival de Jazz de Barcelona per presentar el seu nou projecte, Where Are We, un disc que ha d’aparèixer el setembre del 2023 en què el saxofonista col·labora per primera vegada amb una vocalista, la californiana Gabrielle Cavassa. «El concepte de Where Are We és molt senzill –ha explicat el mateix Redman–: cada cançó del disc tracta, o fa referència, un lloc geogràficament específic dels Estats Units. Per exemple, Streets of Philadelphia (Bruce Springsteen), Going to Chicago (Count Basie), Manhattan (Rodgers & Hart) i Alabama (John Coltrane).» Per tant, continua Redman, en certa manera aquest és un disc «sobre» Estats Units, alhora una celebració i una crítica. Un nou pas en una cursa que, any rere any, reubica Redman al centre del jazz contemporani creat amb ganes de perdurar en el temps.

Artista : Joshua Redman Group

Data : 02/11/2023

Hora : 20:30h

Lloc : Palau de la Música Catalana

Compra d’Entrades 

Scroll to Top