Donny McCaslin Quartet 06/11/2023

El Donny McCaslin Quartet és un grup musical de jazz contemporani liderat pel saxofonista i compositor estatunidenc Donny McCaslin. Aquesta banda ha guanyat reconeixement internacional per la seva innovadora fusió d’estils musicals, el seu virtuosisme instrumental i la seva contribució a l’escena del jazz modern.

Donny McCaslin és el líder indiscutible de la banda. Nascut el 11 d’agost de 1966 a Santa Clara, Califòrnia, és un saxofonista tenor i soprano de renom. Ha treballat amb una varietat de músics i bandes notables, inclòs el llegendari David Bowie en el seu àlbum “Blackstar”. McCaslin és conegut pel seu estil contemporani i la seva capacitat per combinar elements del jazz amb gèneres com el rock i la música electrònica.

Jason Lindner és el teclista del quartet i ha col·laborat àmpliament amb McCaslin al llarg dels anys. El seu talent en els teclats i la seva inclinació per l’experimentació han estat una part integral del so únic de la banda.

Tim Lefebvre és el baixista del quartet i és conegut per la seva versatilitat musical. Ha treballat amb una àmplia gamma d’artistes, inclosos Tedeschi Trucks Band, Wayne Krantz i molts altres. La seva habilitat al baix elèctric aporta una base sòlida i expressiva al so del quartet.

En aquest cas i pel que sembla, l’encarregat de portar el ritme a la bateria serà  Antonio Sánchez. Es tracta d’un bateria de jazz i compositor mexicà àmpliament reconegut pel seu talent i versatilitat en el món de la música. Nascut l’1 de novembre de 1971 a la Ciutat de Mèxic, Antonio Sánchez s’ha destacat per la seva habilitat excepcional com a bateria i la seva contribució a nombrosos projectes musicals, tant com a líder del seu propi grup com a col·laborador en diverses formacions. Al llarg de la seva carrera, ha deixat una profunda empremta en l’escena del jazz contemporani i més enllà.

Acaben de publicar un disc imponent, I want more, que la discogràfica (Edition Records)

 

Artista : Donny McCaslin Quartet

Data : 06/11/2023

Hora : 20:30h

Lloc : Conservatori del Liceu de Barcelona

Compra d’Entrades 

Scroll to Top