Devin Townsend estrena el seu projecte multimèdia “Puzzle”

Qui millor que Devin Townsend per explicar-nos de què es tracta

Així doncs, aquesta és la pel·lícula de ‘The Puzzle’, un projecte multimèdia creat durant el confinament.

És força abstracte, però sota la superfície, el seu tema és bastant simple: és una visualització d’un diàleg interior i el consegüent reconeixement d’aquest diàleg.

La història es basa al voltant d’un protagonista (en aquest cas vaig ser jo, simplement perquè no podia contractar un actor en aquell moment) i com cada decisió que prenem està informada per una vida d’interiorització inconscient d’esdeveniments del nostre passat. El diàleg intern sempre està xerrant. Trencar aquest cicle és com es resoldria el trencaclosques.

Està en dues meitats… després del caos de ‘El trencaclosques’ (The Puzzle), la segona part és la peça acompanyant ‘Snuggles’, i existeix després, (en certa manera, “fora del temps”) i, com a tal, és més d’una “meditació” que d’una pel·lícula activa.

Va ser un moment molt important per a mi, així que el vaig voler compartir en línia, ja que molt poca gent va tenir l’oportunitat de veure’l quan va sortir. Sens dubte va ser una gran empresa.

M’endinsaré en altres coses que s’han creat aquesta setmana, inclosos els diferents àlbums, novel·les gràfiques, novel·les, cofres i joguines. Va ser un projecte força ambiciós, però era una cosa que em vaig sentir molt obligat a fer per mi mateix. Aquest era definitivament “per a mi”, així que gràcies per la capacitat de fer una cosa així.

A parts iguals d'”artístic” a “fartsy”… “The Puzzle” va ser una de les meves coses preferides que he pogut actualitzar mai i m’ha encantat fer-la. Espero que alguns de vosaltres també us agradi.

Scroll to Top