Steve Hackett llançarà el seu nou àlbum d’estudi ‘The Circus And The Nightwhale’

Steve Hackett llançarà el seu nou àlbum d’estudi ‘The Circus And The Nightwhale‘ el 16 de febrer de 2024, a través d’InsideOut Music. Es tracta d’un àlbum conceptual i consta de 13 temes. ‘The Circus And The Nightwhale‘ és el títol escollit.

Aquest nou àlbum està gravat entre gires el 2022 i el 2023 a l’estudi Siren al Regne Unit. S’ha acompanyat d’il·lustres convidats com ara, Roger King (teclats, programació i arranjaments orquestrals), Rob Townsend (saxo), Jonas Reingold (baix), Nad Sylvan (veu), Craig Blundell (bateria) i Amanda Lehmann a la veu. Nick D’Virgilio i Hugo Degenhardt tornen com a convidats . Finalment, el germà de l’Steve, John Hackett, torna a ser present a la flauta.

El nou àlbum estarà disponible per reservar a partir de l’1 de desembre de 2023 en diversos formats diferents, inclòs un llibre multimèdia CD+Blu-ray limitat (incloent-hi so 5.1 i mescles estèreo d’alta resolució de 24 bits), CD estàndard Jewelcase, vinil LP Gatefold de 180 g i com a àlbum digital. Totes inclouen la pintura de la portada de Denise Marsh. Per a gustos, colors.

 

Temes : 

 

1. People Of The Smoke
2. These Passing Clouds
3. Taking You Down
4. Found And Lost
5. Enter The Ring
6. Get Me Out!
7. Ghost Moon and Living Love
8. Circo Inferno
9. Breakout
10. All At Sea
11. Into The Nightwhale 
12. Wherever You Are
13. White Dove

Scroll to Top