Ozric Tentacles anuncia el nou àlbum “Lotus Unfolding”

Font original : Kscope

Ozric Tentacles torna amb la seva nova excursió als mons del màgic i brillant amb una altra delicia auditiva en forma de “Lotus Unfolding” que sortirà el 20 d’octubre a través de Kscope.

Lotus Unfolding és el nou llançament dels viatgers intergalàctics instrumentals Ozric Tentacles amb seu al Regne Unit. S’han afegit sis cançons noves a l’univers Ozric, concebudes, escrites i gravades al seu propi estudi ‘Blue Bubble’ a Fife.

L’àlbum va ser gravat, escrit i produït durant el 2022-2023 per Ed Wynne amb una mica d’ajuda sonora de Silas. Dominat per Adam Goodlet i il·lustrat amb algunes obres d’art eteris ben detallades de Steve McKeown i Sally Clark.

Lotus Unfolding és una altra excursió il·lustrada sonorament pels àmbits musicals que la banda ha explorat en el seu darrer capítol. L’obrer de l’àlbum, ‘Storm In A Teacup’, arrenca l’àlbum amb un estil espectacular recorrent els regnes del temps i l’espai amb estil i equilibri virtuós. El segueix el groove impulsat ‘Deep Blue Shade’, les melodies del qual cobren vida de manera vívida gràcies a l’exquisit toc de guitarra d’Ed Wynne. Això s’acompanya ràpidament de la cançó del títol serena, tan a prop d’una sessió de ioga musical al centre de l’hipocamp que mai experimentaràs.

Les sinapsis auditives d’Ozric Tentacles sonen al llarg de l’àlbum per canalitzar la creativitat il·limitada de la banda, fent de Lotus Unfolding el conducte perfecte de l’espiritual i el físic. És una incorporació essencial al catàleg de la banda.

Ed Wynne comenta:

El concepte és, com sol ser ampli i obert a la interpretació, però bàsicament és una excursió il·lustrada sonorament per alguns dels àmbits musicals en què ens hem trobat en aquesta època. Dissenyat per elevar i delectar els sentits, si és necessari, perquè si el dia se sent com un lotus desplegat, probablement serà un bon moment!

La formació de Lotus Unfolding està formada per Ed Wynne (guitarres, sintetitzadors i baix) i Silas Wynne (sintetitzador modular i teclats). Al costat d’Ed i Silas hi ha Brandi Wynne (baix), Saskia Maxwell (flauta), Tim Wallander (bateria) i Paul Hankin (percussió).

Lotus Unfolding estarà disponible en CD Digipak, Limited Marble LP amb funda limitada de troquelat, Blue LP també amb funda limitada de troquelat, Black LP i disponible digitalment.

Scroll to Top